Steun Oekraïne, neem hulpgoederen mee naar de Petrus en Pauluskerk

De oorlog in Oekraïne is nog lang niet voorbij en er is grote nood aan goederen. Met ingang van zondag 27 maart kunt u helpen door goederen mee te nemen naar de Petrus en Pauluskerk en die in de mand achter in de kerk te deponeren. Let wel: alleen de goederen die op het lijstje staan; de vrachtwagens nemen telkens een geselecteerde vracht mee, dat maakt de verdeling in Oekraïne gemakkelijker. En de kerk heeft geen opslagruimte voor meer. Onderstaand vindt u de actuele lijst en tevens vindt u deze ook achterin de kerk op de tafels.

Dit is wat nu dringend nodig is:

• Houdbaar voedsel: denk aan noten,   gedroogd fruit, energierepen, ingeblikt eten;
  • Vitaminen;
  • Medicijnen;
  • Baby/kinderspullen: houdbare voeding, luiers, babyverzorgingsproducten en babykleding;
  • Batterijen, powerbank, zaklampen e.d.
  • Diervoeding

Wij hopen dat Bergen zich gul betoont. We danken u hartelijk voor uw bijdragen!

De Locatieraad