Kleurplaat Actie Kerkbalans

ACTIE KERKBALANS KLEURPLAAT VOOR KINDEREN

Lever de kleurplaat in en zoek een cadeautje uit!

Vanaf 19 januari vindt u achterin de kerk op de tafels kleurplaten van actie Kerkbalans. Tevens staat hij hier op onze website als download.

U kunt de kleurplaat hieronder downloaden en uitprinten zodat uw (klein)kind ermee aan de slag kan gaan.

kerkbalanskleurplaat

Alle kinderen t/m 12 jaar die deze kleurplaat inleveren bij het Pastoraal Centrum mogen een cadeautje uitzoeken als beloning, dit kan t/m 21 februari 2019.
Wij hebben weer hele leuke cadeautjes voor jullie klaarliggen, zoals een skateboard, radiografisch bestuurbare auto, barbiepop, spelletjes, knutselspullen, tekendozen van o.a.  Frozen en Cars. Kortom voor ieder wat wils!

Dus pak je kleurpotloden, stiften en knutselspullen en maak er iets moois van! Ouders of grootouders mogen de kleurplaat ook namens hun (klein)kind inleveren, dit kan t/m 21 februari.
Het Pastoraal Centrum is geopend op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur.