Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur.
In de maanden juli en augustus vervalt de viering op de vrijdagochtend i.v.m. vakanties.

Vieringen Juni 2024

Vrijdag  28 juni vervalt wegens uitvaart.

Zondag 30 juni, om 9.30 uur: Eucharistieviering, wij vieren het Hoogfeest van de Patroonheiligen van onze kerk, met medewerking van de Cantor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha

Vieringen Juli 2024

Zondag 7  juli, om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten. Na afloop van de viering is er gelegenheid om  koffie te drinken achterin de kerk.

Zondag 14 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Cantor.

Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Zondag 21  juli, om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.

Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 28 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Daniel Cardiel Manso
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vieringen Augustus 2024

Zondag 4 augustus om 9.30 uur: Eucharistiviering met medewerking van Cantor.
Voorganger: pastoor Nico Mantje. Na afloop van de viering is er gelegenheid om koffie te drinken achter in de kerk.

Zondag 11 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Cantor.

Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Donderdag 15 augustus, Maria Tenhemelopneming, is er geen viering in onze kerk, u kunt de regioviering bijwonen in de Mariakerk  om 9.30 uur in Alkmaar Adres: Kajakstraat 60 te Alkmaar.

Zondag 18  augustus, om 9.30 uur: Eucharistieviering.

Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Zondag 25 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Daniel Cardiel Manso
Voorganger: Pastoor Nico Mantje.

Reguliere Vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

Voor Stipendia (tarieven) voor avondwake en/of uitvaartvieringen in onze kerk  klikt u hier

Volksdevotie

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie