Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Lees hier onze actuele huisregels.

Vieringen November

Vrijdag 26 November om 9.30 uur: Eucharistieviering
vanaf 9.00 uur gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 28 november, Eerste zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vieringen December

Vrijdag 3 december om 9.30 uur: Eucharistieviering
vanaf 9.00 uur gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 5 december, Tweede Zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor.

Vrijdag 10 december om 9.30 uur: Eucharistieviering
vanaf 9.00 uur gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 12 december, Derde zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Vrijdag 17 december om 9.30 uur: Eucharistieviering

vanaf 9.00 uur  gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 19 december, Vierde zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

HOOGFEEST VAN KERSTMIS

In de Petrus en Pauluskerk in Bergen dient u dit jaar vooraf een plaats te reserveren voor de vieringen op kerstavond  (om 17.00 en 19.00 uur) en voor de viering op 1ste kerstdag om 9.30 uur. Dit gezien een beperkter aantal beschikbare plaatsen. Wijzigingen voorbehouden.

Aanmelden voor een viering kan via het aanmeldingsformulier op onze website.  U ontvangt van ons een bevestiging.

Of stuur een email naar het parochiesecretariaat: ppb@rkparochiebergennh.nl. U ontvangt van ons een bevestiging.

Wilt u liever telefonisch reserveren dan kan dit op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur via het parochiesecretariaat: telefoonnummer: 072 58 125 53.

Kerstavond

Vrijdag 24 december om 17.00 uur: Gezinsviering met medewerking van het familie projectkoor.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 24 december om 19.00 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Ritmisch koor Chantous.
Voorganger: Pastoor Gerard Wijers.

EERSTE KERSTDAG
Zaterdag 25 december om 9.30 uur: Plechtige Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.

TWEEDE KERSTDAG
Zondag 26 december, 2de Kerstdag is er GEEN viering in onze kerk.

Vrijdag 31 december om 9.30 uur: Eucharistieviering

Reguliere Vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Volsdevotie

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie