Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Lees hier onze actuele huisregels.

Vieringen mei

Vrijdag 27 mei, Eucharistieviering.
vanaf 9.00 uur  gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 29 mei om 10.00 uur Regioviering in de Petrus en Pauluskerk Herdenking Mirakel van Bergen.

Feestelijke Eucharistieviering waarin wij herdenken dat het 600 jaar geleden is dat het Mirakel van Bergen plaatsvond.  Hoofdcelebrant is Bisschop Mgr. Hendriks en diverse priesters zullen mee celebreren. Zang zal worden verzorgd door onze Cantor.

Voorafgaand aan deze viering kunt u de Stille Omgang van Bergen lopen. Vertrekpunt vanaf de Ruïnekerk om 6.00 uur.

Vieringen juni

Vrijdag 3 juni, Eucharistieviering.

PINKSTEREN
Zondag 5 juni, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 10 juni, Eucharistieviering.
vanaf 9.00 uur  gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 12 juni om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vrijdag 17 juni, Eucharistieviering.
vanaf 9.00 uur  gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 19 juni, om 9.30 uur: Woord en Communieviering met Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoraal werker Ingrid van der Aart

Vrijdag 24 juni, Eucharistieviering.
vanaf 9.00 uur  gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Zondag 26 juni, viering patroonheiligen H.H Petrus en Paulus, om 9.30 uur: Eucharistieviering. Na afloop is er koffiedrinken achterin de kerk
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Reguliere Vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Volksdevotie

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie