Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Lees hier onze actuele huisregels.

Vieringen september

Vrijdag 23 september, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 25 september, om 9.30 uur: Eucharistieviering.
Voorganger: Pastoor Paul Bindels.

Vrijdag 30 september , vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Vieringen oktober

Zondag 2 oktober, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vrijdag 7 oktober, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 9 oktober, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 14 oktober, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 16 oktober, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco

Vrijdag 21 oktober, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 23 oktober, om 9.30 uur: Eucharistieviering.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 28 oktober, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 30 oktober, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Vieringen november

Woensdag 2 november ALLERZIELEN, om 19.00 uur Eucharistieviering waarin we onze dierbare overledenen herdenken.
Met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vrijdag 4 november, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 6 november, om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vrijdag 11 november is er GEEN viering in onze kerk.

Zondag 13 november, om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Cantor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 18 november, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 20 november, om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 25 november, vanaf 9.00 uur Rozenkransgebed aansluitend om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 27 november, 1ste zondag van de Advent,  om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Amivocalis.

Reguliere Vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Voor Stipendia (tarieven) voor avondwake en/of uitvaartvieringen in onze kerk  klikt u hier

Volksdevotie

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.
2. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie