Vieringen in de maand December

Vrijdag 13 december om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zaterdag 14 december om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday December 14 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 15 december om 9:30 uur:  Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Voorganger: pastor Antonio Tocco
Na afloop van deze viering kunt u achterin de kerk kennis komen maken met pastor Antonio Tocco onder het genot van een kopje koffie en een gebakje.

Vrijdag 20 december om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 22 december om 9:30 uur: Eucharistieviering met orgelspel en samenzang.
Voorganger: pastor Nico Mantje.

Vieringen met Kerstmis

Kerstavond

Dinsdag 24 december om 17.00 uur:  Gezinsviering , een kerstfeest geschikt voor het hele gezin, ook voor de allerkleinsten.
Met medewerking van het projectkoor. Het betreft geen Eucharistieviering er zal dus geen communie worden uitgereikt.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha.

Dinsdag 24 december om 19:00 uur:  Eucharistieviering m.m.v. het ritmisch koor Chantous.

Eerste Kerstdag

Woensdag 25 december,Hoogfeest van Kerstmis, om 9.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten..

Op woensdag 25 december om 15.00 uur is er Kindjewiegen in onze kerk, ook dan ben je van harte welkom. De kerk is open vanaf 14.45 uur om samen met het hele gezin te komen kijken naar de kerststal, liederen te zingen, muziek voor Jezus te maken, en te luisteren naar verhalen. Vergeet je niet de kleurplaat uit je kerstwerkboek mee te nemen voor Jezus, je mag deze als cadeau in de kerststal neerleggen voor Hem.

Vrijdag 27 december is er geen viering in onze kerk!

Zondag 29 december om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vieringen in de maand januari 2020

Woensdag 1 januari, NIEUWJAARSDAG om 10:00 uur:  Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Na afloop van de viering is er Nieuwjaarwensen in de Nieuwe Beuk onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 3 januari, om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 5 januari, Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.
Na afloop van deze viering is er koffiedrinken achterin de kerk.

Vrijdag 10 januari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zaterdag 11 januari om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday January 11 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 12 januari om 9:30 uur:  Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 17 januari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 19 januari om 9:30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 24 januari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zaterdag 25 januari om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday January 25 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 26 januari om 9:30 uur: Eucharistieviering met orgelspel en samenzang.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 31 januari, om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Reguliere vieringen

Zondag    9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag    9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis “De Marke”, Saenehof.

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis van 9.30 uur vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot biecht en Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.