Vieringen in de maand januari

Zaterdag 11 januari om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday January 11 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 12 januari om 9:30 uur:  Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 17 januari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 19 januari om 9:30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 24 januari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zaterdag 25 januari om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday January 25 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 26 januari om 9:30 uur: Eucharistieviering met orgelspel en samenzang.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 31 januari, om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Vieringen in de maand Februari

Zondag 2  februari, Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.
Na afloop van deze viering kunt u de Blasisuzegen ontvangen en is er koffiedrinken achterin de kerk.

Vrijdag 7  februari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zaterdag 8 februari om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday February 8 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 9 februari om 9:30 uur:  Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 14 februari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 16 februari om 9:30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: pastor Antonio Tocco

Vrijdag 21 februari om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 23 februari om 9:30 uur: Eucharistieviering met orgelspel en samenzang.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha

Vrijdag 28 februari, om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Reguliere vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis “De Marke”, Saenehof.

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis van 9.30 uur vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot biecht en Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.