Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Wij mogen op dit moment 30 mensen toelaten om een viering bij te wonen. Reserveren voor de vrijdagochtend viering is niet nodig. Reserveren voor de zondagsviering is wel noodzakelijk. Lees hier meer over hoe u kunt reserveren en over onze huisregels

Vieringen in de maand November

Zondag 8 november, 32ste week door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Zondag 15 november, 33ste week door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha

Zondag 22 november, Hoogfeest Christus Koning van het Heelal, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 29 november,  Eerste Zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vieringen in de maand december

Zondag 6 december, Tweede Zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Zondag 13 december, Derde Zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 20 december, Vierde zondag van de Advent, om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

De vieringen met Kerstmis zullen zo spoedig mogelijk worden afgedrukt zodra hierover duidelijkheid is.

Reguliere vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie