Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur.

Vieringen Maart 2024

Vrijdag 1 maart rozenkransgebed vanaf 9.00 uur, om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 3 maart om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.
Voorganger: Pastoor Nico Mantje. Na afloop van de viering is er koffiedrinken achterin de kerk.

Vrijdag  8 maart rozenkransgebed vanaf 9.00 uur, om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 10 maart om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van Cantor.

Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vrijdag 15 maart rozenkransgebed vanaf 9.00 uur, om 9.30 uur Eucharistieviering.

Zondag 17 maart om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.

Voorganger: Pastoor Nico Mantje.

Vrijdag  22 maart rozenkransgebed vanaf 9.00 uur, om 9.30 uur Eucharistieviering.

PALMZONDAG
Zondag 24 maart om 9.30 uur: Eucharistieviering met daarin wijding en uitdelen van Palmtakken. Heeft uw (klein)kind een Palmpasenstok gemaakt neem deze dan vooral mee naar de kerk. Voorganger: Pastoor Nico Mantje.

WITTE DONDERDAG
Donderdag 28 maart om 19.00 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.

GOEDE VRIJDAG
Kruisweg bidden om 15.00 uur  met aansluitend bloemenhulde

PAASWAKE
Zaterdag 30 maart om 19.00 uur: Paaswake met daarin wijding van de Paaskaars en Doopwater.  Muzikale omlijsting door het koor Re-member. Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

HOOGFEEST VAN PASEN
Zondag 31 maart om 9.30 uur: Eucharistieviering met medewerking van het Benedictuskoor.

Reguliere Vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

Voor Stipendia (tarieven) voor avondwake en/of uitvaartvieringen in onze kerk  klikt u hier

Volksdevotie

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.

Kruisweg bidden mogelijk in Schoorl
In de kerk van Bergen is er geen gelegenheid om de Kruisweg te bidden in de Veertigdagentijd. Dit is wel mogelijk in Schoorl waar er vanaf 16 februari elke vrijdagmiddag om 15.00 uur gelegenheid is om gezamenlijk de Kruisweg te bidden. Bij elke statie wordt even aan het lijden van Jezus gedacht en gebeden. U bent daar van harte welkom  Adresgegevens: Parochie H. Joannes de Doper, Heereweg 171, 1871 EE Schoorl

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65