Vieringen in Bergen en Schoorl

Zomerrooster

I.v.m. de vakanties van de pastores zal er in juli en augustus een aantal vieringen van Bergen en Schoorl worden samengevoegd. Dit houdt in dat parochie Bergen en parochie Schoorl om de week één viering verzorgen in het weekend.  Is er geen viering in onze kerk dan bent u natuurlijk van harte welkom om de viering bij te wonen op de zaterdagavond om 19.00 uur in de Joannes de Doperkerk te Schoorl. Wilt u hierbij aanwezig zijn verzoeken wij om van tevoren te reserveren, i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Dit kan telefonisch via het parochiesecretariaat van Schoorl telefoonnr.: 072 509 1408. Wees Welkom.

Vieringen in de maand augustus

U kunt de eucharistievieringen  weer bijwonen zonder te  reserveren.

Zondag 9 augustus, 19de week door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 23 augustus , 21ste week door het jaar, om 9.30 uur: Euchristieviering met orgelspel.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Vieringen in de maand september

Zondag 6 september, 23ste week door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 13 september , 24ste week door het jaar, om 9.30 uur: Euchristieviering met orgelspel.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Zondag 20 september, 25ste week door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 27 september , 26ste week door het jaar, om 9.30 uur: Euchristieviering met orgelspel.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Reguliere vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel). Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen. Deze vieringen kunnen tijdelijk geen doorgang vinden.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis van 9.30 uur vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot biecht en Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie