Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Wij mogen op dit moment 30 mensen toelaten om een viering bij te wonen. Reserveren voor de vrijdagochtend viering is niet nodig. Reserveren voor de zondagsviering is wel noodzakelijk. Lees hier meer over hoe u kunt reserveren en over onze huisregels

Vieringen in de maand januari

Zondag 10 januari, Feest Doop van de Heer, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Reserveren voor deze viering is noodzakelijk. Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Zondag 17  januari, 2de zondag door het jaar, om 9.30 uur:  Eucharistieviering.
Reserveren voor deze viering is noodzakelijk. Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.

Zondag 24 januari, 3de zondag door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering.

Zondag 31 januari, 4de zondag door het jaar, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Vieringen in de maand Februari

Zondag 7 februari, 5de zondag door het jaar, om 9.30 uur:  Eucharistieviering.

Zondag 14 februari, 6de zondag door het jaar, 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Woensdag 17 februari, ASWOENSDAG, om 9.30 uur: Eucharistieviering
Reserveren voor deze viering is noodzakelijk. Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Zondag 21  februari, 1ste zondag van de Veertigdagentijd, om 9.30 uur: Eucharistieviering.

Zondag 28 februari,  2de zondag van de Veertigdagentijd, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Reserveren voor deze viering is noodzakelijk.Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.

Reguliere vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Engelstalige viering

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen. Deze vieringen worden vanaf januari 2021 weer langzaam opgepakt en de data worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie