Vieringen in de maand November

Vrijdag 22 november om 19.00 uur:  Eucharistieviering (vanaf 18.00 uur aanbidding, 18.30 uur: Rozenkrans bidden).

Zaterdag 23 november om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday November 23 at 17.00 hours, Eucharist in English.
Priest: Father Jan-Jaap van Peperstraten.

Zondag 24 november om 9:30 uur:  Hoogfeest Christus Koning, Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten.

Vrijdag 29 november om 19.00 uur:  Eucharistieviering (vanaf 18.00 uur aanbidding, 18.30 uur: Rozenkrans bidden).

Vieringen in de maand December

Zondag 1 december, 1 ste zondag van de Advent, om 9:30 uur:  Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Na afloop van de viering is er koffiedrinken achterin de kerk.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha.

Vrijdag 6 december, om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 8 december, Eucharistieviering m.m.v. Cantor.
Voorganger: Pastor Nico Mantje.

Vrijdag 13 december om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zaterdag 14 december om 17.00 uur: Eucharistieviering in de Engelse taal.
Saturday December 14 at 17.00 hours, Eucharist in English

Zondag 15 december om 9:30 uur:  Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Voorganger: pastor Antonio Tocco

Vrijdag 20 december om 9.30 uur:  Eucharistieviering (vanaf 9.00 uur aanbidding en Rozenkrans bidden).

Zondag 22 december om 9:30 uur: Eucharistieviering met orgelspel en samenzang.
Voorganger: pastor Nico Mantje

Vieringen met Kerstmis

Kerstavond

Dinsdag 24 december om 17.00 uur:  Gezinsviering , een kerstfeest geschikt voor het hele gezin, ook voor de allerkleinsten.
Met medewerking van het projectkoor. Het betreft geen Eucharistieviering er zal dus geen communie worden uitgereikt.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha

Dinsdag 24 december om 19:00 uur:  Eucharistieviering m.m.v. het ritmisch koor Chantous.
Voorganger: pastoor Franklin Brigitha

Eerste Kerstdag

Woensdag 25 december,Hoogfeest van Kerstmis, om 9.30 uur: Eucharistieviering m.m.v. het Benedictuskoor.
Voorganger: pastoor Jan-Jaap van Peperstraten

Op woensdag 25 december om 15.00 uur is er Kindjewiegen in onze kerk, ook dan ben je van harte welkom. De kerk is open vanaf 14.45 uur om samen met het hele gezin te komen kijken naar de kerststal, liederen te zingen, muziek voor Jezus te maken, en te luisteren naar verhalen. Vergeet je niet de kleurplaat uit je kerstwerkboek mee te nemen voor Jezus, je mag deze als cadeau in de kerststal neerleggen voor Hem.

Vrijdag 27 december is er geen viering in onze kerk!

Zondag 29 december om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Pastoor Jan-Jaap van Peperstraten

Reguliere vieringen

Zondag    9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag   19.00 uur, Eucharistieviering (dagkapel) per 1 december word deze viering verplaatst naar 9.30 uur.

Per 1 december 2019 zal de Eucharistieviering op vrijdagochtend om 9.30 uur worden gehouden.  Aanbidding, gelegenheid tot biecht en rozenkrans bidden om 9.00 uur voorafgaand aan de viering. De avondviering komt per 1 december te vervallen.

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorginghuis “De Marke”, Saenehof.

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis van 19.00 uur vanaf 18.00 uur aanbidding met gelegenheid tot biecht en om 18.30 uur Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.