Vieringen in Bergen

U bent van harte welkom bij de vieringen op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Vanaf 5 juni wij weer 15% van de capaciteit van onze kerk toestaan, dit betekend dat we weer 120 mensen mogen toelaten om een viering bij te wonen. Vooraf reserveren voor de vrijdagochtend viering is niet nodig. Reserveren voor de zondagsviering is nog wel noodzakelijk. Lees hier meer over hoe u kunt reserveren en over onze huisregels

Vieringen in de maand Juni

Zondag 20 juni om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha  Reserveren voor deze viering is noodzakelijk.

Zondag 27 juni, Hoogfeest H.H. Petrus en Paulus, om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Vieringen in de maand Juli

Zondag 4 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.
Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco  Reserveren voor deze viering is noodzakelijk.

Zondag 11 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel

Zondag 18 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Zondag 25 juli om 9.30 uur: Eucharistieviering met orgelspel.

Vieringen in de maand Augustus

Zondag 1 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Zondag 8 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering.
Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten  Reserveren voor deze viering is noodzakelijk.

Hoogfeest Maria Tenhemelopneming
Zondag 15  augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering.

Zondag 22 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering.

Zondag 29 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor.

Reguliere Vieringen

Zondag 9:30 uur, Eucharistieviering
Vrijdag 9.30 uur, Eucharistieviering (dagkapel).

De eerste donderdag van de maand is er om 10.45 uur een eucharistieviering in verzorgingshuis "De Marke", Saenehof. Deze viering kan tijdelijk geen doorgang vinden.

Engelstalige viering

Iedere 2de en 4de zaterdag van de maand om 17.00 uur  is er een Engelstalige viering in onze kerk in de dagkerk, uitgezonderd schoolvakanties, dan vervallen de vieringen. Deze vieringen worden vanaf januari 2021 weer langzaam opgepakt en de data worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Op het gebied van volksdevotie wordt het volgende aangeboden:
1. Op de vrijdag is er voorafgaand aan de Heilige Mis vanaf 9.00 uur aanbidding met gelegenheid tot Rozenkransgebed.
2. In de mei- en oktobermaand kunt u om 12.00 uur van maandag t/m donderdag de Rozenkrans bidden.
3. In de Veertigdagentijd is er iedere vrijdag om 15.00 uur de overweging van de Kruisweg.

HH. Petrus en Pauluskerk

Zuidervaart 65
1846 LG  ZUIDSCHERMER

St. Dominicusparochie