Kinderpagina

Op deze pagina vindt je informatie en leuke downloads voor kinderen van alle leeftijden. Wij wensen je heel veel plezier!

Oproep voor de kerstgezinsviering van vrijdag 24 december 2021 om 17.00 uur

Het familie projectkoor van kinderen (7 jaar en ouder) met hun (groot)ouders mogen dit jaar weer zingen tijdens de kerstviering om 17.00 uur. Hebben jullie het vorig jaar ook zo gemist? Er zullen ongeveer 4 repetities plaatsvinden. Guda Kager zal het koor begeleiden op het keyboard en Conny van der Steen is de dirigente van het koor. Iedereen is van harte welkom om te komen zingen.

Tevens zijn we op zoek naar iemand die samen met een andere vrijwilliger de kinderen wil begeleiden die het kerstspel gaan spelen. Natuurlijk zijn we ook op zoek naar kinderen die willen meespelen in het kerstspel wat tijdens de viering om 17.00 uur zal worden uitgebeeld. Je hoeft geen tekst uit je hoofd te leren want er is een verteller, je hoeft het verhaal alleen uit te beelden.

Voor informatie over het koor of het kerstspel kun je bellen op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur met het pastoraal centrum: 072 58 125 53 of stuur een e-mail naar ppb@rkparochiebergennh.nl

Basisschool groep 1 t/m 8

Kerstwerkboek 2020

Paaswerkboek 2020