Ziekentriduüm Heiloo 2, 3 en 4 juli

Op dinsdag 2 juli, woensdag 3 juli en donderdag 4 juli aanstaande wordt er weer een driedaags ziekentriduüm gehouden in O.L.V. ter Nood in Heiloo.
U kunt zich vóór 20 mei aanmelden op het Pastoraal Centrum in Bergen, tel. 072 – 58 12553 of uw gegevens invullen op een van de lijsten die u achterin de kerk op de tafels vindt.  Aanmeldingen na deze dag kunnen helaas niet meer worden toegevoegd daar wij voor 1 juni de lijst met deelnemers moeten doorgeven aan Heiloo en het inschrijfgeld aan hen moeten voldoen.

U kunt zich opgeven voor één of meerdere dagen.  De onkosten zijn: € 7,– per dag, die u bij uw aanmelding kunt betalen op het Pastoraal Centrum. Voor die € 7,– ontvangt u op die dag koffie en thee, een prima lunch en een tekst/programmaboekje.

Ook is het mogelijk, dat er vervoer naar en van Heiloo voor u door vrijwilligers wordt geregeld.

U wordt dan opgehaald rond 8.30 uur en na afloop om ongeveer 15.30 uur weer naar huis gebracht.
Voor deelnemers met een rollator of een rolstoel hoeft er geen belemmering van deelname te zijn.
Er zijn ook rolstoelbussen aanwezig en de chauffeurs helpen u graag met alles.

Wij zijn nog op zoek naar chauffeurs die de deelnemers met hun auto (liefst 5 deurs) van en naar het triduüm in Heiloo willen brengen, opgeven kan voor één of meerdere dagen via het Pastoraal Centrum tel.  072- 58 12553 of per email ppb@rkparochiebergennh.nl

Als u gebruikt maakt van een O.V. taxi of rolstolbus is dit het juiste adres:  Kapelllaan 146, 1851 PE Heiloo

Terug