Woorddiensten voor de Goede week, via YouTube

De Goede Week is in de Rooms-Katholieke Kerk een bijzondere week. Na de soberheid van de Vastentijd vieren we met Pasen de vreugde van de verrijzenis van de Heer. Maar dit jaar is alles anders. Geen vieringen, vooral binnen blijven en zo goed mogelijk naar elkaar omzien is nu het devies.

Wij willen u toch deelgenoot maken van de vieringen van deze Goede Week, zij het in verkorte vorm. De vieringen zijn opgenomen in de Laurentiuskerk in Alkmaar. Met heel veel dank aan de vrijwilligers, organiste en pastoor Jan Jaap van Peperstraten die zich hebben ingespannen om de opname van deze woorddiensten mogelijk te maken.

Het meebeleven van de woorddiensten is het mooist is als u het filmpje op de dag zelf bekijkt!