Vieringen met Kerstmis in de Petrus en Pauluskerk

Kerstavond

Zondag 24 december is  de kerk geopend vanaf 11.00 uur voor hen die de kerststal willen bezoeken.

Zondag 24 december om 17.00 uur: Kerstfeest voor het hele gezin met medewerking van het project familiekoor.
De hele familie zal de sfeer van kerst kunnen proeven. Wat je precies kunt verwachten is nog een beetje een verrassing. In ieder geval gaan kinderen het kerstspel naspelen, kun je een kerstwens in de speciale kerstboom ophangen en er worden kerstliederen gezongen door het project familiekoor. De pastoor zal zijn enthousiasme over het kerstfeest met iedereen delen, er zal geen communie worden uitgereikt. Jij komt toch ook?

Zondag 24 december om 21.00 uur: Eucharistieviering met medewerking van Ritmisch koor Chantous.
Kerstmis is het feest van het Licht, het Kind dat in de wereld kwam in een stal omdat er geen plaats was voor Maria en Jozef in welk huis dan ook. Hij werd geboren om licht te brengen daar waar het donker is. Tijdens deze Eucharistieviering komt dit naar voren en gaat ook u samen met ons op weg vanuit het donker naar het licht: het Kind geboren in een stal, zal ook naar ons toekomen.

Eerste Kerstdag

Maandag 25 december om 9.30 uur: Eucharistieviering op het hoogfeest van Kerstmis met medewerking van het Benedictuskoor.

Maandag 25 december kerk geopend vanaf 11.00 uur om de kerststal te bezoeken, aansluitend Kindjewiegen om 15.00 uur
De kerk is open vanaf 11.00 uur voor bezoek aan de kerststal en we beginnen om 15.00 uur met Kindjewiegen. Je mag dan muziek voor Jezus maken, je kunt een wens in de kerstboom hangen en we gaan samen luisteren naar verhalen. De kerk sluit om 17.00 uur.

Dinsdag 26 december, tweede kerstdag, is er geen viering in de kerk.

Terug