Vastenactie 2019

Vastentijd: tijd voor bezinning én uitdaging. Van Aswoensdag, op 6 maart 2019, tot eerste Paasdag, 21 april, is het vastentijd. Een tijd van bezinning, een tijd om het met wat minder te doen. Uw tijd, geld en aandacht kunt u dan delen met mensen die uw steun kunnen gebruiken, of dat nu ver weg is of juist heel dichtbij.

Wilt u deze vastentijd bewust beleven? De uitdaging met uzelf aangaan? Op www.40-dagen.nl kunt u zien hoe andere mensen de vastenperiode invullen. Als u wilt, kunt u uw veertigdagen challenge delen met anderen.

Onderstaand kunt u het magazine van de Vastenactie lezen. Het thema van de Vastenactie van dit jaar is Water verandert alles, lees erover in het nieuwe magazine.

Tijdens de Vastenactie staan de bekende melkbussen weer achterin onze kerk waar u een gave in kunt deponeren. Daarmee steunt u de de projecten van de Vastenactie. Er liggen ter informatie folders en vastenzakjes achterin de kerk op de tafels.

Tevens kunt het meditatieboekje Op weg naar Pasen meenemen ter voorbereiding op de 40-dagen tijd en Pasen, een vrijwillige bijdrage stellen wij op prijs.