Vakantierooster in juli en augustus

In verband met de zomervakanties en uitval wegens ziekte zijn er minder priesters beschikbaar om voor te gaan in vieringen in onze kerk in de maanden juli en augustus.

In juli en augustus vervalt de viering en het rozenkrans bidden op de vrijdagochtend. De kerk is wel geopend voor bezoek. Deze viering wordt in september weer opgestart.

De weekendvieringen in Bergen en Schoorl zullen om de week samen worden gevierd. In Bergen zullen in de maand juli en augustus op onderstaande data vieringen  worden gehouden.

Zondag 3 juli om 9.30 uur

Zondag 17 juli om 9.30 uur

Zondag 31 juli om 9.30 uur

Zondag 14 augustus om 9.30 uur

Zondag 28 augustus om 9.30 uur

De overige weekenden in deze periode kunt u de Eucharistie meevieren in de kerk van Schoorl op de zaterdagavond om 19.00 uur. Kijk voor een volledig overzicht van de vieringen in onze kerk op de pagina VIERINGEN op onze website.