TV uitzendingen vieringen 10 mei en 21 mei vanuit onze kerk

Beste parochianen, inwoners van Bergen, de Egmonden en Schoorl,

Wij richten zich tot u en een ieder die zich op welke manier verbonden voelt met de gemeente Bergen. Wij blijven in gebed verbonden met alle mensen in onze regio, gelovig of niet, die pijn, angst of onzekerheid voelen.

Op  zondag 10 mei zal via de regionale omroep RTV80 op televisie en via de website van RTV80 een rechtstreekse viering vanuit de R.K. Petrus en Pauluskerk te Bergen worden uitgezonden om 9.30 uur.  Voorganger is pastor Antonio Tocco.

Op  Donderdag 21 mei, Hemelvaart van de Heer, zal via de regionale omroep RTV80 op televisie en via de website van RTV80 een rechtstreekse viering vanuit de R.K. Petrus en Pauluskerk te Bergen worden uitgezonden om 9.30 uur. Voorganger is pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Graag willen wij ook samen met u en voor u en uw dierbaren bidden. Gezien deze bijzondere tijd kunt u daarom een intentie bij ons opgeven waar geen bijdrage aan is verbonden. Een vrijwillige bijdrage is uiteraard altijd welkom. Wilt u een intentie opgeven voor een van deze vieringen dan kunt u contact opnemen met het pastoraal centrum van Bergen, telefonisch bereikbaar op werkdagen telnr. 072 58 125 53  van 9.00 t/m 12.00 uur of per email ppb@rkparochiebergennh.nl

Wij nodigen u allen van harte uit om deze vieringen vanuit huis via de televisie of via de website van RTV80 bij te wonen. Het is niet mogelijk om de viering in de kerk zelf bij te wonen. U kunt RTV80 vinden op uw televisie op digitaal kanaal 44 van Ziggo of kijk live mee via de livestream op de website www.twitch.tv/rtv80

Juist in deze tijd zijn en blijven wij aanwezig, bereikbaar en betrokken.

R.K. parochie Bergen N.H

 

 

 

 

 

 

 

Terug