Soepmaaltijden in de Vastentijd

Helaas moeten wij u melden dat de soepmaaltijden voor de komende periode komen te vervallen.

In de Vastentijd, van Aswoensdag tot Palmpasen kunt u deelnemen aan de soepmaaltijden. Soberheid, bezinning, stil staan bij je levenswijze: dat zijn de kenmerken van deze weken. De Vastentijd of Veertigdagentijd is een onderbreking van dagelijkse patronen en ingesleten (consumptie)-patronen. Een uitdaging voor je geest en je lijf.  De soepmaaltijden zijn gratis, het geld dat u die avond  uitspaart in uw eigen keuken kunt u die avond als gift geven en komt in een pot voor een goed doel. De eerste soepmaaltijd vindt plaats op 18 maart om 18.00 uur  in de Witte Huisjes te Groet.

De volgende data zijn:
25 maart  in de Sanderij,
1 april in de ontmoetingsruimte van de Joannes de Doperkerk.
8 april in de Dorpskerk, Duinweg 5 in Schoorl

Iedere week een sobere maaltijd voor iedereen. Vergeet u niet uw eigen soepkom en lepel mee te nemen?! Aanvang 18.00 uur!

Voor deelname aan de soepmaaltijden kunt u zich tot uiterlijk woensdag voorafgaand aan de maaltijd opgeven via het RK Pastoraal Centrum van Schoorl, telefoonnummer 072-509 1408. Het secretariaat is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur.