Publicatie in Bergen maggs magazine

Lichtjesavond in Bergen is altijd een sfeervol en populair evenement in ons mooie dorp.  Ieder jaar vieren we lichtjesavond in Bergen op de 1ste woensdag van augustus. De Petrus en Pauluskerk is dan altijd prachtig verlicht door ongeveer 1300 waxinelichtjes die door een grote groep enthousiaste vrijwilligers in de kerk worden neergezet. Onze kerk is op die bijzondere avond dan ook een grote publiekstrekker.  Reden voor het toeristen magazine maggs om hier aandacht aan te besteden.

Op pagina 55 van het magazine staat een pagina vullende foto gemaakt door Jan Jong. Uiteraard zijn wij erg blij dat het blad aandacht aan onze kerk heeft besteed en hopen dat vele parochianen en gasten ook dit jaar weer onze kerk een bezoek zullen brengen. Dit jaar valt lichtjesavond op woensdag 7 augustus, maar u bent natuurlijk het gehele jaar van harte welkom in de Petrus en Pauluskerk gelegen aan de Dorpsstraat 20 in Bergen.