Petrus en Pauluskerk geopend voor bezoek

De Petrus en Pauluskerk is in de maanden juni,  juli en augustus op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend geopend van 9.00 t/m 12.00 uur.

U kunt onze kerk bezoeken om bijvoorbeeld de oude beelden en schilderijen te bekijken en de diverse fresco’s van Jaap Min die onze kerk rijk is. Of u kunt de kerk bezoeken voor een stil moment,  om even tot rust te komen.

Onze kerk is opgenomen in de wandelroute van het wandelboekje ‘Stilstaan bij de jodenvervolging in Bergen’. U kunt tijdens uw bezoek aan onze kerk het hoofdaltaar bekijken waarachter tijdens de Tweede Wereldoorlog een onderduiker werd verstopt door Pastoor van Beers.

Achterin de kerk is er de gelegenheid om een kaarsje te branden. De Mariakapel, ingang links naast de kerk, is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00 uur om een lichtje te branden.

U bent van harte welkom in onze kerk maar verzoeken u wel om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden.