Paaswake in Bergen afgelast

In verband met de verlenging van de avondklok treden er helaas wijzigingen op in de roosters voor de Paaswakes. We kunnen geen vieringen vervroegen naar de middag en de aangekondigde verlenging tot tien uur ’s avonds levert niet genoeg ruimte op.

Uitgangspunt is geweest dat parochies die verder een volledig triduum hebben voorrang krijgen en dan kijken wat er nog in de oorspronkelijke planning stond. Dit heeft als consequentie dat er in de kerk van Bergen helaas geen Paaswake kan zijn dit jaar. Alle parochianen die zich voor deze viering hebben aangemeld zullen worden afbericht.

U kunt wel de viering in de Laurentiuskerk te Alkmaar om 19.00 uur via de livestream bekijken via kerkdienstgemist.nl

Tevens is het mogelijk de Paaswake te bekijken op televisie via NPO 2. Deze begint om 23.15 tot 00.30 uur vanuit de Sint-Jozefkerk, Waubach-Landgraaf, Celebrant: pastoor Harry Notermans