Open Monumentendag, Petrus en Paulus geopend

In het weekend van 11 en 12 september 2021 is het open monumentendag. In de gemeente Bergen zijn vele monumenten en musea toegankelijk en zijn er tal van activiteiten georganiseerd.

De Petrus en Pauluskerk, Dorpsstraat 20 in Bergen, zet op zondag 12 september de deuren voor u open. De kerk is te bezoeken van 11.00 t/m 17.00 uur.

Het Regionaal Comité Open Monumentendag Kennemerland heeft met gezamenlijke inspanning een brochure voor u samengesteld. De brochure wordt u aangeboden door de deelnemende gemeenten Bergen, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Heiloo en Uitgeest. In de brochure vindt u de te bezoeken erfgoed locaties in onze regio. Van Beverwijk tot en met Camperduin. Gemaakt voor bewoners en bezoekers. Voorlopig voor 2021-2023. Het is een prachtig boekje geworden en gratis beschikbaar. Naast deze brochure is een inlegkaart met de speciale activiteiten gemaakt. Deze zit in de brochure en is na 13 september niet meer te gebruiken.

U bent zondag 12 september van harte welkom om onze kerk te bezoeken.

Met vriendelijke groeten,
namens de RK Parochie Petrus en Paulus