Meimaand Mariamaand

In de maand mei is er de gelegenheid om van maandag t/m donderdag om 12.00 uur de rozenkrans te bidden in onze kerk. Iedere vrijdagochtend is er gelegenheid om de rozenkrans te bidden vanaf 9.00 uur voorafgaand aan de Eucharistieviering.

Tientjesarmband of sleutelkoord voor kinderen
Voor de kinderen zal er vanaf zondag 2 mei een zelf te maken tientjesarmband of tientjeskoord klaarliggen met een uitleg over de Rozenkrans. Neemt u deze vooral mee voor uw (klein)kinderen.

Bezoek onze Mariakapel
Bezoek vooral in de maand mei ook onze Mariakapel voor een gebed. De Mariakapel vindt u links van de Petrus en Pauluskerk. De kapel is dagelijks geopend van ca. 9.00 – 17.00 uur voor gebed, meditatie, om een lichtje of een Noveenkaars te branden of om gewoon even tot uzelf te komen. Wij vragen u om u bij het bezoek aan onze kapel te houden aan de richtlijnen van het RIVM