Kunst10daagse Bergen 18 t/m 27 oktober

Wereldkunst op de Kunst10Daagse

Dit jaar kunt u opnieuw genieten van een mooie collectie kunstwerken, gepresenteerd door Galerie de Beeldenstorm, Pura Vida Interior en Galerie First Class Art. Voor de 4e opeenvolgende keer presenteren deze galeries de collectie schilderijen en beelden van kunstenaars uit diverse werelddelen in de Petrus en Pauluskerk tijdens de Kunst10Daagse in Bergen.

Diverse schilderijen van Georgische kunstenaars, waaronder Nugzar Kakhiana en Merab Gagiladze en o.a. ook van de Siberische kunstenaar Sergey Merenkow zijn dit jaar aanwezig. Ook een fraaie selectie bronzen beelden van o.a. Martin Hogeweg, Anke Birnie, Rieke van der Stoep en Jonneke Kodde zullen te zien zijn. Daarnaast zullen ook de werken in gemengde techniek van Nicole Schaap worden gepresenteerd evenals de unieke handgemaakte keramiek objecten van Marga Boogaard. Er is tevens een uitgebreide collectie keramiekobjecten te zien van kunstenaars uit Gran Nicoya (Midden – Amerika), waaronder het werk van José Ortiz, Miguel Maldonado, Santiago Gutierrez en Gregorio Bracamonte.

Traditioneel vindt de Kunst10daagse plaats in de herfstvakantie dit jaar is dit van 18 t/m 27 oktober. Tijdens de Kunst10Daagse is de expositie dagelijks te bezoeken vanaf 11.00 tot 17.00 uur, locatieadres Dorpsstraat 20 in Bergen. Uiteraard is de entree gratis. U bent van harte welkom.

Klik op onderstaande link voor meer informatie:
dekunst10daagse.nl/profiel/galeriapuravidainterior/

 

 

Terug