Kosters gezocht!!!

Wij zijn dringend op zoek naar kosters m/v

Zonder voldoende kosters kunnen de vieringen in onze kerk geen doorgang vinden, vandaar dat wij dringend op zoek naar mensen die 1 x per maand of 1 x per 6 weken op zondag koster zouden willen zijn.  Het is mogelijk om als koster een vrijwilligersvergoeding per viering te ontvangen van de parochie, deze vergoeding is belastingvrij en kan dus een leuke bijverdienste voor u zijn.

De koster is degene die de kerk gereed maakt voor de (liturgische) vieringen. Hij of zij opent de deuren, luidt de klok, legt alle benodigde materialen gereed, steekt de kaarsen aan enzovoort. Na afloop ruimt de koster alles weer op en sluit de kerk af. Hij of zij wordt geassisteerd door enkele vrijwilligers.  U wordt netjes begeleid totdat u zelfstandig kunt kosteren en wij houden uiteraard rekening met zondagen waarop u bent verhinderd.

Heeft u interesse of wilt u meer weten neemt u dan contact op met het parochiesecretariaat.  Dit kan telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur. Of stuurt u een email naar ppb@rkparochiebergennh.nl

 

 

 

Terug