Kleding-inzamelingsactie 12 april op kerkplein Petrus en Pauluskerk

Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel.  Doe mee met de kledinginzamelactie van Sam’s Kledingactie en steun Cordaid Mensen in Nood!

Op dinsdag 12 april vindt in Bergen de kleding-inzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw gebruikte nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven van 8.30 uur tot 12.00 uur op het plein van de Petrus en Paulus kerk, Dorpsstraat  20 in Bergen.

Hoewel zij zelf geen kleding naar het buitenland brengen wil  Sam’s kledingactie u vragen toch zoveel mogelijk kleding naar de inzamelpunten te brengen. Want hoe meer kleding zij inzamelen en kunnen verkopen hoe meer geld zij kunnen doneren aan goede doelen, waaronder hulp aan Oekraïne. Want ook stichting Sam is zeer begaan met het lot van al deze mensen die slachtoffer zijn van de oorlog die daar nu woedt en hen beroofd van hun familie, hun bezittingen en hun zekerheden.

Voor meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd kunt u terecht op www.samskledingactie.nl

Terug