Kerstvieringen in de Petrus en Pauluskerk, aangepast!

In verband met de huidige ontwikkelingen op het gebied van de coronapandemie worden er in de R.-K. Kerk voorlopig na 17.00 uur geen vieringen gehouden en dit geldt ook voor Kerstmis. In de Petrus en Pauluskerk in Bergen is het nodig om vooraf een plaats te reserveren voor de viering op 1ste Kerstdag om 9.30 uur. Dit vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen (max 50 pers.).

Bezoek aan de kerststal
Echter zullen de deuren van de Petrus en Pauluskerk niet gesloten zijn. Vanaf donderdag 23 december tussen 10.00 – 16.00 uur staat de deur open voor een bezoek aan de kerststal,  om een kaarsje op te steken en/of voor een stil moment. Bij de kerststal vindt u kaartjes met het thema ‘Leg uw wens bij het kerstkind’ waar u een kerstwens kunt opschrijven. Deze wensen kunt u ophangen in de kerstboom die bij de kerststal staat.

Kerstavond
Alle vieringen op vrijdag 24 december komen te vervallen.

Eerste Kersdag
Zaterdag 25 december om 9.30 uur Eucharistieviering op het hoogfeest van Kerstmis.

Voorganger is pastoor Jan Jaap van Peperstraten m.m.v. het Benedictuskoor.

Kindjewiegen op Zaterdag 25 december vervalt

Tweede Kerstdag
Op Zaterdag 26 december is er geen viering in de kerk.

Aanmelden voor de kerstviering  op 1ste kerstdag kan via het aanmeldingsformulier op onze website.  U ontvangt van ons een bevestiging. Of stuur een email naar het parochiesecretariaat: ppb@rkparochiebergennh.nl. U ontvangt van ons een bevestiging. Wilt u liever telefonisch reserveren dan kan dit op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur via het parochiesecretariaat: telefoonnummer: 072 58 125 53.

Tonen van een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Blijf thuis met klachten die kunnen wijzen op corona. Blijf onze website of onze Facebookpagina in de gaten houden voor de meest actuele informatie omtrent de kerstvieringen. Leest u ook even onze huisregels door?

Wij vragen u voor de vieringen en individueel bezoek aan de kerk de gebruikelijke adviezen in acht te nemen, dat wil zeggen, afstand houden en bij klachten thuis blijven.