Kerstvieringen in de Petrus en Pauluskerk

In de Petrus en Pauluskerk in Bergen dient u dit jaar vooraf een plaats te reserveren voor de vieringen op kerstavond (om 17.00 en 19.00 uur) en voor de viering op 1ste kerstdag om 9.30 uur. Dit gezien een beperkter aantal beschikbare plaatsen. Wijzigingen voorbehouden.

Aanmelden voor een viering kan via het aanmeldingsformulier op onze website.  U ontvangt van ons een bevestiging.

Of stuur een email naar het parochiesecretariaat: ppb@rkparochiebergennh.nl. U ontvangt van ons een bevestiging.

Wilt u liever telefonisch reserveren dan kan dit op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur via het parochiesecretariaat: telefoonnummer: 072 58 125 53.

Tonen van een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Blijf thuis met klachten die kunnen wijzen op corona. Blijf onze website of onze Facebookpagina in de gaten houden voor de meest actuele informatie omtrent de kerstvieringen. Leest u ook even onze huisregels door?

Wij verzoeken u zich vooraf aan te melden voor een plaats
Vrijdag 24 december om 17.00 uur: KERSTFEEST voor het hele gezin.
De hele familie zal de sfeer van kerst kunnen proeven. Wat je precies kunt verwachten is nog een beetje een verrassing. In ieder geval gaan kinderen het kerstspel naspelen en er worden kerstliederen gezongen door het project familiekoor. Pastoor Jan Jaap van Peperstraten zal zijn enthousiasme over het kerstfeest met iedereen delen, er zal geen communie worden uitgereikt. Jij komt toch ook?

Wij verzoeken u zich vooraf aan te melden voor een plaats
Vrijdag 24 december Eucharistieviering om 19.00 uur.
Kerstmis is het feest van het Licht, het Kind dat in de wereld kwam in een stal omdat er geen plaats was voor Maria en Jozef in welk huis dan ook. Hij werd geboren om licht te brengen daar waar het donker is. Tijdens deze Eucharistieviering komt dit naar voren en gaat ook u samen met ons op weg vanuit het donker naar het licht: het Kind geboren in een stal, zal ook naar ons toekomen. Het ritmisch koor Chantous zal de zang verzorgen en pastoor Gerard Wijers zal voorgaan in de Eucharistie.

Wij verzoeken u zich vooraf aan te melden voor een plaats
Zaterdag 25 december om 9.30 uur Eucharistieviering op het hoogfeest van Kerstmis.
Voorganger is pastoor Jan Jaap van Peperstraten m.m.v. het Benedictuskoor.

Zaterdag 25 december Kindjewiegen vanaf 15.00 uur:
De kerk is open vanaf 14.45 uur om samen met het hele gezin te komen kijken naar de kerststal, muziek voor hem te maken, en te luisteren naar verhalen. Vooraf aanmelden voor een plaats is niet nodig.

Op Zaterdag 26 december is er geen viering in de kerk.