Kerstvieringen in de H.H. Petrus en Pauluskerk

Zaterdag 24 december om 17.00 uur: KERSTFEEST voor het hele gezin met medewerking van het project familiekoor. De hele familie zal de sfeer van kerst kunnen proeven. Wat je precies kunt verwachten is nog een beetje een verrassing. In ieder geval gaan kinderen het kerstspel naspelen, kun je een kerstwens in de speciale kerstboom ophangen en er worden kerstliederen gezongen door het project familiekoor. Pastoor Jan Jaap van Peperstraten zal zijn enthousiasme over het kerstfeest met iedereen delen, er zal geen communie worden uitgereikt. Jij komt toch ook?

Zaterdag 24 december om 19.00 uur: Eucharistieviering met medewerking van Ritmisch koor Re-member. Gaat u ook samen met ons op weg vanuit het donker naar het licht? Het Kind geboren in een stal, zal ook naar ons toekomen. Pastoor Jeroen de Wit zal voorgaan in de Eucharistie.

Zondag 25 december om 9.30 uur: Eucharistieviering op het hoogfeest van Kerstmis met medewerking van het Benedictuskoor. Voorganger is pastoor Jan Jaap van Peperstraten.

Bezoek aan de Kerststal, Zondag 25 december Kindjewiegen om 15.00 uur, kerk open vanaf 14.30 uur
Kom met het hele gezin kijken naar de kerststal, je mag muziek voor Jezus maken, je kunt een wens in de kerstboom hangen en we gaan samen luisteren naar verhalen. We beginnen om 15.00 uur en het duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Op Maandag 26 december is er geen viering in de Petrus en Pauluskerk.

Bezoekt u een viering dan kunt u gratis parkeren op het eigen parkeerterrein links van de kerk maar komt u vooral zoveel mogelijk met de fiets of te voet. Het is niet nodig om vooraf een plaats te reserveren voor een viering, iedereen is van harte welkom. In verband met onze Covid 19 ‘huisregels’ vragen wij u wel uitdrukkelijk om rekening met elkaar te houden, zowel bij het kiezen van een plaats als bij het lopen door de kerk, geef elkaar de ruimte. Blijf thuis met klachten die kunnen wijzen op corona. Wij schudden nog geen handen tijdens de vredeswens.

Wijzigingen voorbehouden, bezoekt u onze website www.rkparochiebergennh.nl  voor de laatste updates.

Wij wensen u een Zalig Kerstfeest!!

Terug