Zing jij ook mee in het kerstfamiliekoor?

Het licht in de kribbe, dat is het thema van deze kerstbijeenkomst voor jong en oud, de hele familie zal weer de sfeer van kerst kunnen proeven. Deze viering is op kerstavond 24 december in onze kerk en begint om 17.00 uur, het betreft geen Eucharistieviering er zal dus geen communie worden uitgereikt. Wat je precies kunt verwachten is nog een beetje een verrassing. In ieder geval gaan kinderen het kerstspel naspelen en er worden kerstliederen gezongen. Pastoor Franklin Brigitha zal zijn enthousiasme over kerstfeest weer met iedereen delen. Jij komt toch ook?

Het familiekoor van kinderen (vanaf 6 jaar) met hun (groot)ouders doet ook dit jaar weer mee. Als je wilt zingen in het familiekoor, kom dan oefenen. Wij zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste zangers en zangeressen, van alle leeftijden om samen als een mooi gelegenheidskoor te zingen tijdens het kerstfeest voor kinderen en jonge gezinnen. Wij zijn dus niet alleen op zoek naar kinderen maar ook naar opa’s, oma’s, vaders en moeders, tantes en ooms. Zing mee met het koor zodat we met zijn allen het Kerstfeest in de H.H. Petrus en Pauluskerk kunnen vieren met een groot gelegenheidskoor.

Repetities
Voor het kerstprogramma staan 2 repetities gepland in de Nieuwe Beuk van 19.00 tot 20.00 uur.

De eerste repetitie is op woensdag 11 december van 19.00 uur tot 20.00 uur (18.45 uur aanwezig).

De tweede repetitie is op woensdag 18 december van 19.00 uur tot 20.00 uur (18.45 uur aanwezig).

Is het niet mogelijk allebei de repetities bij te wonen dan is dat niet erg, probeer gewoon zoveel mogelijk mee te repeteren, zingen met plezier is het allerbelangrijkste.

Je kunt de Nieuwe Beuk vinden links achter de kerk, Dorpsstraat 20 in Bergen. Iedereen is van harte welkom! Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden op ons parkeerterrein links naast de kerk. Voor meer informatie over het koor kun je bellen op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur met het pastoraal centrum: 072 58 125 53 of stuur een email naar ppb@rkparochiebergennh.nl