Kerkbalans kleurplaat, zoek een cadeautje uit!

De actie kerkbalans gaat op 18 januari weer van start.  Voor kinderen t/m 12 jaar organiseren we dan weer een leuke actie.  Als je de kleurplaat die achterin de kerk op de tafels ligt meeneemt naar huis, inkleurt en deze inlevert op het pastoraal centrum,  Dorpstraat 20 in Bergen dan mag je een cadeautje uitzoeken. Het pastoraal centrum is geopend op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur.

Je kunt de kleurplaat hier ook downloaden, zelf uitprinten en inkleuren:  kleurplaatkerkbalans2020

Wij hebben o.a. speelgoed van Frozen, Topmodel, My Little Pony en Barbie voor je klaarliggen.  Of speel je liever met een skateboard of radio grafisch bestuurbare auto? Knutselspullen, tekenspullen, spelletjes en knuffels hebben we ook. Kortom voor iedere leeftijd en voor ieder kind zit er wel wat leuks bij, dus kleur de kleurplaat in en lever deze in. Alle kleurplaten hangen we op achterin de kerk op zodat iedereen deze kan bewonderen.

Op de foto zie je een kleine greep uit de cadeautjes waaruit je kunt kiezen, je bent van harte welkom!

Je ouders of opa of oma mogen de kleurplaat ook voor je komen inleveren. Je kunt de kleurplaat inleveren van 18 januari t/m 21 februari.

Veel kleurplezier!