Inleveren kleding Sam’s Kledingsactie woensdag 14 april kerkplein

Ieder voorjaar en najaar organiseert Sam’s Kledingactie een aantal speciale landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Deze keer is er gekozen voor hulp aan de democratische republiek Congo voor betere leeromstandigheden voor schoolkinderen.

Op 14 april a.s. kunt u in Bergen vanaf 8.30 uur t/m 12.00 uur uw herdraagbare kleding en schoenen inleveren  op het kerkplein van de Petrus en Pauluskerk aan de Dorpsstraat 20 en bij mevrouw Schaper aan de Prins Bernhardlaan 9. Uw goederen zullen dan geheel coronaproof  in ontvangst worden genomen. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Corona preventiekit
Omdat we in tijden van COVID-19 leven, worden er ook materialen aangekocht om scholen te helpen met de preventie van COVID-19. Cordaid voorziet elke school van een kit met preventiemiddelen tegen infectie met Corona.

Voor meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunen en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd kunt u terecht op www.samskledingactie.nl