Informatieavond Eerste Communie 9 januari 2020

Beste ouders,

Als uw kind dit jaar naar groep 4 is gegaan dan heeft het de leeftijd waarop het mee kan doen aan de voorbereiding op de Eerste Communie. In januari 2020 starten we weer met de voorbereidingen. Dit jaar zal de voorbereiding een regionaal gebeuren zijn!

Dat wil zeggen dat er voor alle parochies in de regio één voorbereidingsgroep zal zijn. De Eerste Communie kan na het overwegen van de mogelijkheden eventueel in de eigen parochie worden gehouden!

Op donderdagavond 9 januari om 19.30 uur is er een ouderavond in de Mariakerk in de Blije Mare, Kajakstraat 60 in Alkmaar voor alle ouders van de Eerste Communicanten. Daar krijgt u de nodige informatie omtrent o.a. het Eerste Communieproject en het verloop van de kindermiddagen als voorbereiding op het grote feest.

De voorbereidingen beginnen medio januari op donderdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groeten,
Pastoor Franklin Brigitha