Eerste Heilige Communie 2020

Beste ouders,

Als uw kind dit jaar naar groep 4 is gegaan dan heeft het de leeftijd waarop het mee kan doen aan de voorbereiding op de Eerste Communie. In januari 2020 starten we weer met de voorbereidingen. Dit jaar zal de voorbereiding een regionaal gebeuren zijn!

Dat wil zeggen dat er voor alle parochies in de regio één voorbereidingsgroep zal zijn. De Eerste Communie kan na het overwegen van de mogelijkheden eventueel in de eigen parochie worden gehouden!

Op donderdagavond 9 januari om 19.30 uur is er een ouderavond in de Mariakerk geweest in de Blije Mare waar ouders van de Eerste Communicanten de nodige informatie hebben ontvangen omtrent o.a. het Eerste Communieproject en het verloop van de kindermiddagen als voorbereiding op het grote feest. Heeft u deze informatieavond niet kunnen bijwonen neemt u dan zo spoedig mogelijk even contact op met ons parochiesecretariaat zodat u alsnog informatie kunt ontvangen en/of uw kind kunt aanmelden. Dit kan per email: ppb@rkparochiebergennh.nl of telefonisch op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur:  telnr. 072 58 125 53

De voorbereidingen voor de Eerste H. Communie beginnen medio januari op donderdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groeten,
Pastoor Franklin Brigitha

Namens de werkgroep Eerste Heilige Communie

 

 

Terug