Huisregels en verdere informatie over Coronamaatregelen

Laatste wijzigingsdatum: 11 november 2021

Huisregels:

U bent van harte welkom bij de vieringen in onze kerk op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Op deze pagina vindt u onze actuele huisregels

• Ingang voorzijde van de kerk, uitgang via de Mariakapel.
  • Draag een mondkapje als u zich door de kerk beweegt.
  • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar als u zich door de kerk beweegt.
  • Zoek een zitplaats uit in onze kerk waarbij u op 1,5 meter afstand van anderen plaatsneemt die niet tot uw huishouden behoren.
  • Collecte/gift via melkbus bij uitgang.
  • Meezingen is met ingang van 25 september weer toegestaan.
  • Wij verzoeken u uw verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven met klachten die kunnen wijzen op corona.
  • Bezoekers van vieringen hoeven GEEN coronatoegangsbewijs te laten zien omdat dit niet past bij het karakter van de Kerk.
  • De regels met betrekking tot gebruik van wijwater blijven vooralsnog gehandhaafd. Wijwaterbakjes zijn daarom nog leeg.
  • Wij schudden bij de vre­des­wens geen han­den.
  • Bij de uitreiking van de communie blijft het hoestscherm gehandhaafd. De tongcommunie wordt nog niet toegestaan.

Meer informatie over alle maatregelen kunt u vinden op de website van het Bisdom

Bekijk hier een overzicht van alle actuele vieringen »

Meer informatie over kerkelijke corona-maat­regelen »