Haal gratis een Palmpasenpakket op voor uw (klein)kind

Haal gratis een Palmpasenpakket op voor uw (klein)kind en ga er thuis mee aan de slag. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om met de kinderen dit jaar in de Nieuwe Beuk in Bergen een Palmpasenstok te versieren die zij weg mogen geven aan opa’s oma’s en/of eenzame mensen. In deze coronatijd verdienen ouderen en/of eenzame mensen juist wat extra aandacht. Ouders kunnen daarom voor hun kinderen een Palmpasenpakket komen ophalen op het parochiesecretariaat, Dorpsstraat 20, in Bergen zodat ze samen met hun kinderen thuis een Palmpasenstok kunnen versieren.

Het pakket bestaat uit een Palmpasenstok (houten kruis) crepe papier om rond het kruis te wikkelen, versieringen, chocolade eitjes, snoepjes en rozijntjes. Een broodhaantje dient u zelf aan te schaffen.

U kunt het pakket vanaf 8 maart ophalen t/m vrijdag 26 maart (zolang de voorraad strekt) op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 9.00 t/m 12.00 uur.  Op woensdag zijn wij gesloten voor bezoek.

U bent met uw kinderen van harte welkom om met de versierde Palmpasenstok de viering op Palmzondag 28 maart om 9.30 uur in onze kerk bij te wonen. Dan ontvangen de kinderen ook een gewijd Palmtakje die ze op hun Palmpasenstok kunnen bevestigen. Vergeet u zich niet even vooraf aan te melden voor de viering, dit kan o.a. via het aanmeldingsformulier op onze website. rkparochiebergennh.nl/aanmelden-h-mis-op-zondag/

Heeft u niet de gelegenheid om de viering  op Palmzondag bij te wonen? Vanaf Palmzondag is het tevens mogelijk een Palmtakje op te halen in onze Mariakapel. Deze is dagelijks geopend van 9.00 t/m 16.00 uur.

Breng de Palmpasenstok na afloop van de viering op Palmzondag naar iemand die wat extra aandacht verdient. Geeft u deze uiteraard af met in achtneming van de 1,5 meter.