Grote expositie tijdens de Kunst10Daagse in de Petrus en Paulus Kerk

Evenals vorige jaren is er een grote collectie hedendaagse kunst van internationale kunstenaars te zien in de prachtige Petrus en Pauluskerk in Bergen tijdens de Kunst10Daagse (19 t/m 28 oktober a.s.). De expositie wordt georganiseerd door de gelegenheidsgaleries First Class Art, de Beeldenstorm en Pura Vida Interior, die evenals vorige jaren, weer veel publiek zullen aantrekken voor deze mooie editie van de Kunst10Daagse.

Te zien zullen zijn een grote verscheidenheid voornamelijk schilderijen van Georgische kunstenaars, een fraaie collectie bronzen beelden en daarnaast ook een mooie verzameling keramiek objecten uit Midden Amerika. Gastexposanten zijn Nicole Schaap (gemengde techniek op canvas) en Marga Boogaard (keramiek). Er wordt werk gepresenteerd van ca 25 kunstenaars.

De entree is uiteraard gratis, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.

Klik op de afbeeldingen voor vergroting