Gezocht vrijwilligers voor Lichtjesavond!

Woensdag 7 augustus is het weer Lichtjesavond in ons prachtige dorp Bergen. De Petrus en Pauluskerk wordt dankzij de inzet van vrijwilligers weer verlicht met bijna 1300 lichtjes.

Zij kunnen echter uw hulp daarbij hard gebruiken. Wij zoeken mensen die willen helpen met het klaarzetten, het aansteken en op donderdag 8 augustus weer opruimen van de lichtjes. Het is een leuk werkje om te doen waar u ongeveer een uur mee bezig bent. Het geeft veel voldoening want u maakt er niet alleen de andere vrijwilligers blij mee maar vooral de duizenden bezoekers die op deze avond onze kerk bezoeken.

Uw hulp is echt nodig om dit mogelijk te blijven maken. Bent u enthousiast geworden neemt u dan contact op met ons parochiesecretariaat en meld u aan als vrijwilliger voor lichtjesavond, u kunt zich ook aanmelden voor alleen de woensdag of de donderdag, wij zijn blij met alle hulp! Het secretariaat is te bereiken per email ppb@rkparochiebergennh.nl of telefonisch op werkdagen van 9.00 t/m 12.00 uur telnr. 072 58 125 53.