Collecte voor de Miva

In veel landen zijn basisvoorzieningen als gezondheidszorg en onderwijs onbereikbaar voor de meest kwetsbaren. Gelukkig zijn er lokale mensen die het als hun bestemming zien om anderen te helpen. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoers- en communicatiemiddelen.

Pionier Geofrey zet zich in voor goede primaire gezondheidszorg in het westen van Tanzania, waar het rotsachtige landschap voor uitdagingen zorgt. Het ziekenhuis in Sumve biedt zorg aan mensen in een groot gebied. Bijna honderdduizend mensen die verspreid over 24 dorpen wonen zijn voor gezondheidszorg van Geofrey’s ziekenhuis afhankelijk.

Geofrey gebruikt de enige auto die er is nu voor verschillende doeleinden. Daardoor is deze niet altijd beschikbaar voor spoedgevallen. Daarom vraagt hij aan MIVA een extra auto. Zo kan hij de hulp aan de gemeenschap nog verder verbeteren. Kan Geofrey op uw steun rekenen? Geef tijdens de deurcollecte die op 28 augustus in onze kerk wordt gehouden.

Achterin de kerk kunt u de folder van de MIVA meenemen. Naast de machtigingskaart en de MIVA puzzel is daarin ook een QR-code afgedrukt. Scan deze code met de camera van uw mobiel en doneer via een tikkie aan de MIVA, doneren via de website www.miva.nl is ook mogelijk of maak een bedrag
over naar NL42 INGB 0000 002950 t.n.v. MIVA te ’s-Hertogenbosch.