Actie Kerkbalans 2023 komt eraan

Actie Kerkbalans komt eraan
In januari gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie ontvangen alle leden van onze parochie die geabonneerd zijn op ons parochieblad een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2023 weer op u mogen rekenen!

Voor de kerk van morgen
De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Na een aantal lastige jaren staan de kerkdeuren nu weer wagenwijd open en daar zijn we dankbaar voor! Daarom is het nu tijd om weer vooruit te kijken. Zodat we ook in de toekomst van betekenis kunnen zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Uitnodigend kunnen zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Samen voor onze kerk
Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en geef in januari ruimhartig. Door straks in het nieuwe jaar te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Geef vandaag voor de kerk van morgen. Want ook in de toekomst wil de kerk graag inspirerend, gastvrij en zorgzaam zijn. Alleen samen kunnen we dat waarmaken. Wij hopen van harte dat de kerk op uw steun kan rekenen met een (maandelijkse) bijdrage die bij u past. We zijn blij met ieder bedrag, maandelijks of eenmalig, ongeacht de hoogte ervan.

Maar als het kan, wilt u uw bijdrage verhogen? Uw steun komt volledig ten goede aan onze parochie.

U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer NL86 ABNA 0468821643
(ABN-AMRO bank) t.n.v. RK Parochie H.H. Petrus en Paulus
onder vermelding van:‘Actie Kerkbalans 2023’.

Het is dit jaar ook mogelijk om via een QR code een donatie aan onze parochie over te maken, scan onderstaande code met uw mobiel, doneer een bedrag naar keuze en betaal veilig via uw eigen bank-app.

 

 

 

 

 

Digitaal doneren, veilig via uw eigen bank
U kunt ook deze iDeal-link gebruiken voor een donatie aan Kerkbalans 2023.

Alvast heel hartelijk dank!

Terug