Covid 19 ‘huisregels’

U bent van harte welkom bij de vieringen in onze kerk op vrijdag en zondag, aanvang 9.30 uur. Op deze pagina vindt u onze actuele huisregels.

Huisregels:

• Ingang voorzijde van de kerk, uitgang via de Mariakapel.
  • Collecte/gift via melkbus bij uitgang.
  • Meezingen is met ingang van 25 september weer toegestaan.
  • De 1,5 meter afstand regel vervalt per 25 september, wel wordt uitdrukkelijk gevraagd om rekening met elkaar te houden zowel bij het kiezen van een plaats als bij het lopen door de kerk. De dringende vraag om verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven met klachten die kunnen wijzen op corona blijft bovendien gehandhaafd.
  • Bezoekers van vieringen hoeven GEEN coronatoegangsbewijs te laten zien omdat dit niet past bij het karakter van de Kerk.
  • De regels met betrekking tot gebruik van wijwater blijven vooralsnog gehandhaafd. Wijwaterbakjes zijn daarom nog leeg.
  • Wij schudden bij de vre­des­wens geen han­den.
  • Bij de uitreiking van de communie blijft het hoestscherm gehandhaafd. De tongcommunie wordt nog niet toegestaan.

Meer informatie over alle maatregelen kunt u vinden op de website van het Bisdom: www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/?p=news&id=4789&t=Einde+anderhalve+meter-regel+per+25+september

Bekijk hier een overzicht van alle actuele vieringen »

Meer informatie over kerkelijke corona-maat­regelen »