Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de kerstvieringen. Heeft u zich opgegeven en bent u verhinderd? Geef het aan ons door via telefoon 072 581 25 53 (tijdens openingstijden) of stuur een e-mail naar ppb@rkparochiebergennh.nl.

Tonen van een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Blijf thuis met klachten die kunnen wijzen op corona. Meer informatie over onze huisregels kunt u lezen op onze website. Wijzigingen voorbehouden, blijf onze website of onze Facebookpagina in de gaten houden voor de meest actuele informatie omtrent de kerstvieringen.

U bent van harte welkom om in onze kerk de vieringen bij te wonen, tot snel!

Kerstavond 24 december om 17.00 uur: Gezinsviering m.m.v. projectkoorKerstavond 24 december om 19.00 uur: Eucharistieviering m.m.v. Ritmisch koor Chantous.Zaterdag 25 december, Eerste Kerstdag, om 9.30 uur: Plechtige eucharistieviering m.m.v. Benedictuskoor.