Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de Heilige Mis op zondag. Reserveren voor de vrijdagvieringen is niet nodig. Heeft u zich opgegeven en bent u verhinderd? Geef het aan ons door via telefoon 072 581 25 53 (tijdens openingstijden) of stuur een e-mail naar ppb@rkparochiebergennh.nl. Lees hier onze actuele huisregels.

U bent van harte welkom om in onze kerk de vieringen bij te wonen, tot snel!

Zondag 25 juli om 9.30 uur: EucharistievieringZondag 1 augustus om 9.30 uur: EucharistievieringZondag 8 augustus om 9.30 uur: EucharistievieringZondag 15 augustus om 9.30 uur: Eucharistieviering Hoogfeest Maria TenhemelopnemingZondag 22 augustus om 9.30 uur: EucharistievieringZondag 29 augustus om 9.30 uur: EucharistievieringZondag 5 september om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor. Voorganger: Pastoor Franklin Brigitha.Zondag 12 september om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor. Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.Zondag 19 september om 9.30 uur: Eucharistieviering met Benedictuskoor. Voorganger: Kapelaan Antonio Tocco.Zondag 26 september om 9.30 uur: Eucharistieviering met Cantor. Voorganger: Pastoor Jan Jaap van Peperstraten.